Thursday, September 1, 2016

Amoura Lipstick by Amoura Cosmetics (#amouracosmetics)

Assalamualaikum... Muahciked. Eh tibahhh! 😂

Okayy okayy... I know I dah mungkir janji kan. Konon ni menulis banyak2 la lps last entry dulu, tp xada update dr kita kan? 😅 Kalau ada benda nk dijual je baru la terhegeh-hegeh cari my blog ni. Nasib baik jenis kepala otak ni mengingat, kalau tak agaknya password blog ni pun lupe. Kahkahkah

Okay, this time entry is about one super thing that i sell online currently. (Speaking kau! Boo me! Haha. LOL)

Taraaaa....



Dari kiri ; Red Vevet, Mulberry, Naturally Nude, Dusty Rose, Brown Fox

Amoura Lipstick by Amoura Cosmetics (#amouracosmetics)


Model donning all 5 colours from Amoura Lipstick

Seriously, by the first time Cik Ain try the lipstick, i fell in LOVE! Know why? Please baca dan hadam apa yg Cik Ain akan bebel kat bawah okay! Haha.. Paksa ni. 😂

1. Sangat ringan : Very lightweight

Bila je kita apply lipstik ni dekat bibir, at first mmg akan rasa like creamy-nya lipstik ni. If u know what i mean. But, bila Amoura Lipstik ni start mengering, Ya Allah seriously! Rasa bibir tu xpakai apa-apa lipstik pun. Thats why I said sangat ringan! And, walaupun lipstik tu dah bg effect matte dekat bibir mungil awokk tu, Amoura ni xakan mengeringkan bibir awak pun. In fact, bibir kita akan rasa sangat lembab. Tak menggelupas tak kering tak lebam tak melekit tak tak tak. Paham tak perasaan Cik Ain ni bila guna Amoura ni? Sangat best! *over tau

2. Melembab bibir

Rasanya mcm semua wanita tau bila ade matte effect, selalunya kita terus terfikir yang matte ni akan buat bibir kita kering/flakey. Okay, satu tip Cik Ain bagi for those yang nak pakai matte lipstik ni. Before apply any lipstik lagi-lagi yang matte, scrubbing dulu bibir awak tu dengan gula+madu+minyak zaitun (Oh, in previous entry ade saya terangkan kenapa kita kene scrub bibir kita. Please jadik rajin pergi baca sana! Babapp kangg.. Heee 😁). For sure, lepas kita buat scubbing tu, bibir akan lagi cantik bila apply any lipstik. Siap boleh buat orang lain yg pandang rasa mcm "Geramnya bibir dia ni!" Haaaa kauu... Gitu fefeeling dia! 😂 Lagi pulak dengan Amoura Lipstik ni, lagi bertambah mungil bibir tu. Silap ada yang tak keluar rumah. Eh? Haha. Dalam Amoura ni, ada Shea Butter yang mana sangat membantu utk melembabkan bibir. So, Amoura ni bukan semata concern dengan kecantikan semata, tapi turut concern dengan kesihatan bibir kita ni tau. Wahhh terharu sangat! 😍

3. Warna sangattttttt meletups!

Ada 5 colours dalam rangkaian lipstiks Amoura ni.

  • Red Velvet
  • Mulberry
  • Naturally Nude
  • Dusty Rose
  • Brown Fox


Bila customers Cik Ain tanya, mana cantik? Cik Ain akan cakap SEMUA cantik. 😅 sebab mmg semua cantik tau. Yang mana favourite Cik Ain? SEMUA okayyy! *tamak kau! Cik Ain tak tipu, mmg semua cantik dan Cik Ain amik semua warna dari Amoura Lipstik ni sebagai koleksi peribadi Cik Ain sendiri. Plus, kita boleh mix and match kan semua warna lipstik ni mengikut kesesuaian kita. Contoh;
  • Red Velvet + Dusty Rose
  • Brown Fox + Naturally Nude
  • Mulberry + Brown Fox

Bukan semata boleh apply satu warna je dalam satu masa. Plus, sekarang kan mmg trend wanita suka mix and match warna-warna lipstik pada satu masa. So, why don't give it a try to this beautiful Amoura? I bet u will love it like a stars in the sky. Okay, itu hiperbola. 😂





So, kesimpulannya Amoura Lipstik ni sangat ringan, xmelekit walaupun die cream matte, all the colours sangat meletups which akan sangat sesuai utk semua wanita walaupun different skin colours, melembab bibir kita walaupun die bg effect matte to our lips sebab ada shea butter as one of its ingredient inside dan paling penting harganya sangat affordable.

Hanya RM 39.00 per piece. Exclude postage ya. Please add postage charge RM6 nationwide.

1 Amoura Lipstik for RM 39.00
2 Amoura for RM 78.00
3 Amoura for RM 117.00
4 Amoura for RM 156.00
5 Amoura for RM 195.00

Please add postage charge RM 6 ya for every purchase. Tapi, kalau beli all 5 colours, Cik Ain bagi FREE POSTAGE! Yeayyyy....! 😁 So, boleh direct buat pembelian dari Cik Ain ya. Boleh whatsapp/imessage/message di no 0193791261 atau ke facebook page Cik Ain ---> The Beauty Gobok.

Tata for now. 💋