Saturday, September 12, 2015

Lipstik Skiva 2000 - Kod 300 (hashtag: lipstikdarah)

Assalamualaikum...

Berhabuk bersawang berjelaga dah blog ni kan. Maaf semua. :)

Mintak2 lah kita konsisten update blog lepas ni. Hewhewhew --- Propa lebih si dia ni tau! -.-

Ok, untuk kita warm up balik aktiviti menulis mencoret kita, kita update dulu another warna Lipstik Skiva 5000 kita.

Bukan lah baru sebenarnya, cuma sebelum ni kita just fokus pada satu color je. But, then ada jugak customer2 kite sebelum ni yg memang tahu kewujudan lagi satu warna lipstik skiva ni.

Warnanya adalah ber Kod 300 and ia berwarna putih.Heee... and yes, masih mengikut warna darah!

Apakah perbezaannya antara 500 & 300 ni?

1. Kod 300 ni lebih kepada warna soft sesuai utk si pemakai yg lebih sukakan warna bibirnye lebih lembut, antaranya lebih kepada pink colour, soft purple, soft pink, dusty pink, etc.

2. Itu je kot perbezaan antara Kod 500 & 300 ni. Sekian.. haha. Antara kelebihan lain lipstik ni adalah sama dengan Lipstik Skiva 500. Anda semua boleh bacanye di sini ----> Lipstik Skiva 5000 - Kod 500

Me donning the Kod 300! :-*


Lipstik Skiva 5000 - Kod 300


See my picture up there by using Lipstik Skiva 5000 - Kod 300! Purple gituuu.. Cantik! And, i really love this colour when it apply to my lips! Biasanye kita guna this one bila i feel so relax & feeling2 soft that day. Haha...

So, itu sahaja buat masa ini. Hihi... Macam pendek pulak kan entry warm up ni, Alaaa.. panjang2 pun ada ke yg nak baca? Hikhikhik

Kalau anda semua berminat dengan Kod 300 ni atau pun best seller kita Kod 500, please please please whatsapp/mesej kita ke no 0193791261 !

Harga still sama. Cuma RM24 exclude postage. RM6 postage fee ke seluruh Malaysia ye! See ya! Muahxxxx! :'D

No comments:

Post a Comment